We wensen U van harte welkom op onze CamperFun Blog, de BLOG voor Campers door Campers

Missie in Keulen Vrouw wil wegrijden met camper: Hier wordt ze gearresteerd

Operatie in Humboldt/Gremberg: Op donderdag (30 december 2021) heeft de politie een vrouw op straat aangehouden. Volgens de eerste informatie stond ze op het punt weg te rijden in een Fiat Ducato-camper, maar het voertuig werd gestolen.

Auteursrecht: Jasmin

De agenten namen de camper in beslag. Het werd gestolen in Sprockhövel (zuidelijk Ruhrgebied), zo’n 70 kilometer verderop, en te koop aangeboden in een internetadvertentie. 
De eigenaar had hem daar ontdekt en de politie gebeld. 

Politie Keulen: civiele troepen lagen succesvol op de loer

“Uit onderzoek is gebleken dat het voertuig zich in Keulen bevindt”, zegt Philipp Hüwe, woordvoerder van de politie van Keulen.
De speurders deden zich toen voor als potentiële kopers. Tegelijkertijd lagen burgertroepen op de loer – en waren succesvol. Donderdag klikten de handboeien voor de verdachte op de Höhrer Weg. 

Wie de vrouw is en welke rol ze speelt in de act is nog onduidelijk. Hüwe: “We onderzoeken nu welke strafbare feiten in het geding komen.”

BRON : EXPRESS.DE

Camper of caravan GESTOLEN

FB Groep Opsporingsberichten van gestolen Belgische en Nederlandse campers en caravans
CamperFun.eu | PENASSE Johnny | www.camperfun.eu
RUWELKA.BE Verzekeringen
by CamperFun.eu

 

Vorige

CampingCard ACSI

Volgende

De Romantische Wijnroute

  1. UPDATE : Sprockhövel- Op 15 december 2021 werd in Sprockhövel op voorheen onbekende wijze een camper gestolen. Slechts een week later maakte getuigenbewijs het mogelijk om twee advertenties op verkoopplatforms op internet te identificeren waarin duidelijk een identiek voertuig werd aangeboden. Uit een overleg met de overvaller bleek dat op basis van duidelijk herkenbare individuele kenmerken het geadverteerde voertuig het voertuig is dat in Sprockhövel is gestolen. Operationele geheime politiemaatregelen op 29 december 2021 en 30 december 2021, met deelname van verschillende speciale eenheden, leidden ertoe dat het voertuig werd opgespoord in de omgeving van Keulen en een vrouw werd gearresteerd. De camper is in beslag genomen en zal na afloop van het onderzoek worden teruggebracht naar het Sprockhövelerin. Verder onderzoek naar mogelijke medeplichtigen loopt nog.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén