We wensen U van harte welkom op onze CamperFun Blog, de BLOG voor Campers door Campers

De GARAGE van je camper INDELEN.

Onze camper is een Roller Team KRONOS 298TL en kunnen dus gebruik maken van een XXL garage.

Hieronder een foto overzicht van hoe wij de XXL garage indeelden en het kampeermateriaal bevestigden en dit zonder boren en vijzen.
Want ik ben allergisch aan gerammel en geschuif 🙂

Om te beginnen hebben we de garagevloer betegeld met mouse tegels om verschuiving tegen te gaan. De bevestigingsbeugels hebben we gemonteerd op de tegels zodat we deze alsnog kunnen gebruiken.
De tafel en stoelen werden bevestigd op de achterwand van de garage met sterke zuignappen, zo kan er met de tijd nog altijd wijzigingen aangebracht worden.
Met de camper beschikt men over verschillende haspels om je luifel te openen/sluiten, bed te verhogen/verlagen, of het fietsrek manueel te zakken. Deze werden op de houten wand bevestigd. Ook de brandblusser en vochtmeter werden daar bevestigd.
Aan beide deuren van de garage werden er LED’s voorzien met sensor. Wanneer men s’avonds de koffer opent gaan de LEDS automatisch branden en doven terug automatisch. De LED’s werden magnetisch aan het plafond bevestigd.
De ladder voor het tweede bed werd aan het plafond van de campergarage bevestigd en een douche baar om de jassen op te hangen.
Alle materieel werd in plooibakken opgeborgen, deze schuiven niet tijdens het rijden of draaien door de mousse vloertegels.
CamperFun.eu
Nog geen LID van onze Facebook groep, maak je snel LID en mis geen enkele
Update meer 😉
CamperFun.eu | PENASSE Johnny | www.camperfun.eu
RUWELKA.BE Verzekeringen

Vorige

THERMOVAL LUXE (CLAIRVAL)

Volgende

Praktische informatie IERLAND

  1. De zuignappen kan je kopen bij CamperFun.eu 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Mogelijk gemaakt door WordPress & Thema gemaakt door Anders Norén