Arah Motors is gespecialiseerd in herschrijven en optimaliseren van automotive stuurapparaten.

Deze stuureenheden zitten verwerkt in de hedendaagse voertuigen waaronder auto, vrachtwagen, motorhome, moterfiets, boot,..
Het stuurapparaat nog wel ECU genaamd, heeft de controle over inkomende signalen die hij na het verwerken kan benutten om actuatoren aan te sturen.
Hiermee bekomt men de mogelijkheid een motor aan te sturen naar wens.

Helaas maakt de fabriekant de keuze om een compromis in deze sturing te ontwikkelen en geen rekening te houden met de persoonlijke noden van de eindgebruiker. Zeer veel potenciele mogelijkheden van de moter worden dan ook onbenut en geeft ons de kans uw voertuig te optimaliseren en te personaliseren.

Wilt u het vermogen verbeteren en bovendien het brandstofverbruik laten dalen? Kies dan voor professionele chiptuning bij
Arha Motors Car Performance

We beschikken dan ook over een grondige kennis van de gangbare stuurapparaten en hun werking.
Het herschrijven op maat van alle gevraagde aanpassingen op software gebied gebeurt intern, wat veel efficiënter en goedkoper is voor de eindklant.

In onze werkplaats in Oostende beschikken we dan ook over de laatste nieuwe tools in de sector.
ARHA Motors by CamperFun

Uniek in de streek is onze ingewerkte Dynoster 4×4 vermogensmeetbank die ons toelaat om de aller nieuwste voertuigen probleemloos te meten zonder een manipulatie in het ABS systeem te moeten doen.

Gebruik de Code CamperFun
Gebruik de CODECAMPERFUN

CamperFun.eu | PENASSE Johnny | www.camperfun.eu